![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 55 times 1 Answers
1 Reply
درود جان، بله حداقل تا ۱۴ روز از شروع علائم ناقل هستن ( که در مورد ایشون نمیدونیم کی بوده چون علائمی نداشتن). اما معنیش این نیست که هر کسی که باهاشون در تماس بوده الزاماً مبتلا میشه. چون خود ابتلا به عوامل زیادی علاوه بر "در تماس بودن" نیاز داره. توضیحات بیشتر رو صوتی عرض میکنم.
2021-10-17 12:07:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#تای
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی
و عرض ادب من مقیم امریکا هستم مدتی چند روز پیش طبق دستور دکتر حدود دو ساعت پس از ناهار در وسط روز آزمایش خون دادم اما بعدش با توجه به اینکه در ایران همیشه ابتدای روز ناشتا از مردم ازمایش خون میگیرن, از مسئول سوال کردم که ایراد نداره من وسط روز بعد از غذا ازمایش دادم که گفتن نه ایراد نداره آیا واقعا درست هست نتایج این آزمایش?
2021-10-25 03:58:00 #Canada [ایران] پزشکی
برای بیمارستان هامبر ریور لازم هست با خودمون تعدادی ماسک اضافی برای خودمون و همراه و سنیتایزر ببریم؟
2021-05-29 13:50:05 #Montreal [تای] پزشکی
من به بچه هام تایلنول میدم خواب از سرشون میپره کسی تجربه ای داره؟
2021-05-18 16:02:45 #Montreal [تجربه] پزشکی
بچه یه ساله، از چند درجه به بالا تب حساب میشه؟! البته الان تب نداره، فقط سرش داغ هستش و بیقرار، با تب سنج گرفتم ۳۶:۵ بود، فکر میکنم از دندوناش باشه، میخواستم ببینم از چند به بعد تب حساب میشه و اینکه شماها در اینجور مواقع قبل تب تایلنول رو میدید یا صبر میکنید تا به حد تب برسه
2021-01-12 10:20:23 #Toronto [پزشکی][تب نوزاد][تایلنول ][تب سنج] پزشکی
پسرم دیشب تب کرد ۳۸ بعد بهش تایلانول دادم و خوابید ولی تا صبح دو بار گرفتم ۳۶/۵ بود ولی از خواب که بیدار شد دوباره ۳۸ بود الان دوباره تایلانول دادم،به نظرتون تا شب بهش بدم؟
2020-12-30 17:46:40 #Toronto [تب][تایلانول ] پزشکی
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Canada
ی داشتم از خدمتتون مراجعه به چشم پزشک مستقیم هست یا نامه می خواد ؟ و اینکه ایا تو مونترال کلینکی رو می شناسید که سریع بشه وقت گرفت و ترجیحا چشم پزشک ایرانی داشته باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
2019-01-06 19:00:00 #Canada
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Canada